Miten voin
auttaa?

Markku-Elg-SunWatt.fi ja CO2.fi

Minun intohimoni on auttaa kotitalouksia, maatalousyrittäjiä, kiinteistövälittäjiä, asunto-osakeyhtiöitä, isännöintitoimistoja ja kuntien rakennusvalvontaa kiinteistöjen / rakennusten energian käytön tehostamiseen ja myös uusiin kestävimpiin ratkaisuihin pääsemiseen.

Yhteystiedot

+358 500 504245
WhatsApp 0500 504245

CO2.fi Oy

Harjutie 15c 18
04400 Järvenpää
FINLAND

y-tunnus 2176458-7

CO2.fi
sunwatt.fi

CO2.fi Osakeyhtiö on perustettu 2007. Markku Elg on osakeyhtiön omistaja, energia-asiantuntija, kouluttaja ja energiatodistusten pätevöitynyt laatija (Asumisen rahoitus- ja kehittämiskeskus ARA valvoo ja ylläpitää pätevöityneiden energiatodistuksen laatijoiden rekisteriä).

Markku Elg Co2.fi on laatinut ARA:lle Energia-avustushakemuksia niin rivi-, kerros- ja omakotitaloille hyvällä menestyksellä. Se on tuonnut asukkailleen, yhtiölle ja kiinteistöjen omistajille mahdollisuuden kiinteistön parantamisen energia tehokkaammaksi saaduilla avustuksilla.

HUOM! Hallituksen ajamista säästötoimenpiteistä johtuen Asumisen rahoitus- ja kehittämiskeskus ARAn tukimuotoja ollaan karsimassa merkittävästi. Esimerkiksi energia- ja kaukolämpöavustuksia ei enää ensi vuonna 2024 myönnetä.

Pyydä tarjouspyyntö tai kysy kustannusarviota

Yhteydenottopyyntö ei sido teitä energiakatselmuksen, -todistuksen, neuvonnan/koulutuksen tai muun palvelun tilaamiseen.

    Halutessasi voit lisätä liitteitä.
    Liitetiedotojen tallennusmuoto .gif, .png, .jpg, .jpge tai .pdf -tiedosto.    Huom. energiakatselmus ja -todistus vaatii aina paikan päällä tapahtuvan katselmuksen/arvioinnin. 

    Kustannusarvioon tarvitaan rakennuksen/kiinteistön alustavat tiedot. Tiedot helpottavat ja nopeuttavat tarkan kustannusarvion laatimista.

    Kysyttyjen tietojen lisäksi tarvitaan myös tietoja mm. muista järjestelmistä, energiankulutuksesta ja mahdollisesti aikaisemmista tehdyistä energiatehokkaista toimenpiteistä.