Energiatehokaat ratkaisut
tarjouspyyntö
Tarjouspyyntö/kustannusarvio-lomakkeessa kysytään rakennuksen/kiinteistön alustavat tiedot. Tiedot helpottavat ja nopeuttavat tarkan kustannusarvion laatimista. Lähetämme teille kustannusarvion sähköpostilla.
Tarjouspyyntö ei sido teitä energiakatselmuksen ja -todistuksen tilaamiseen. Huom. laadittava energiakatselmus ja -todistus vaatii aina paikan päällä tapahtuvan katselmuksen/arvioinnin. Kysyttyjen tietojen lisäksi tarvitaan myös tietoja mm. muista järjestelmistä, energiankulutuksesta ja mahdollisesti aikaisemmista tehdyistä energiatehokkaista toimenpiteistä tai investoinneista.

yhteydenottopyyntö
Täyttäkää lomakkeeseen nimi ja yhteistiedot. Jättäkää myös viesti, missä kerrotte miksi haluatte meidän ottavan teihin yhteyttä. Palaamme asiaan sähköpostilla tai puhelimitse, miten yhteydenotto teille parhaiten sopii.
Yhteydenottopyyntö ei sido teitä energiakatselmuksen, -todistuksen, neuvonnan/koulutuksen tai muun palvelun tilaamiseen. Voitte ottaa yhteyttä myös sähköpostilla mark.elg@co2.fi tai soittaa 0500 504 245.

Lisätietoja mm. energiatodistuksen hankintavelvollisuudesta ja energiatodistuslaista
Finlex® -sivustoilta *

Lisätietoja mm.energiatodistuksesta ja energialuokista
Motivan-sivuilta.

* Finlex ® on oikeusministeriön omistama oikeudellisen aineiston julkinen ja maksuton Internet-palvelu.
Finlexin sisällön tuottaa ja sitä ylläpitää Edita Publishing Oy
Web design Elgideas Sari Elg   |   Video Studio Zoomi Pertti Kärki